Постой при мен,
за да потъна
във очите ти!...
И ако някой ден
решиш да си отидеш ,
ще плувам
в океан от самота,
а те като звезди,
ще осветяват пътя ми...
Постой при мен
да те послушам!...
И ако някой ден
решиш да си отидеш
и оглушавам в тишина,
гласа ти ще превърна
в музика,
която да звучи
в самотните ми нощи...
Постой при мен
да те целувам!...
И ако някой ден
решиш да си отидеш,
вкусът на устните ти
ще ме връща към живота...
Постой при мен,
сълзите не изтривай.
Ще ги изпия със любящи устни
и ако някой ден
решиш да си отидеш,
по теб ще ги изплача!
А болката отляво
ще подскаже,
че си останала
завинаги във мен...
© Роберт Todos los derechos reservados