19.06.2017 г., 7:25 ч.

Постой при мен 

  Поезия » Любовна
1130 14 25

Постой при мен,

за да потъна

във очите ти!...

И ако някой ден

решиш да си отидеш ,

ще плувам

в океан от самота,

а те като звезди,

ще осветяват пътя ми...

Постой при мен

да те послушам!...

И ако някой ден

решиш да си отидеш

и оглушавам в тишина,

гласа ти ще превърна

в музика,

която да звучи

в  самотните ми нощи...

Постой при мен

да те целувам!...

И ако някой ден

решиш да си отидеш,

вкусът на устните ти

ще ме връща към живота...

Постой при мен,

сълзите не изтривай.

Ще ги изпия със любящи устни

и ако някой ден

решиш да си отидеш,

по теб ще ги изплача!

А болката отляво

ще подскаже,

че си останала

завинаги във мен...

© Роберт Всички права запазени

Очите ми да бъдат ру́чеи,
да мият пътя ти, когато
мен няма да ме има... Чуй! –
Смехът им... пръска зла́то...
Гласът ми нека бъде тон ...
  870 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??