3 oct 2024, 11:59

И ако се махнеш 

  Poesía
69 0 0

И ако се махнеш

от хоризонта,

и ако тръгнеш нанякъде,

селцата ще се изсипят

като малки бели чашки

от зелената покривка на пейзажа.

В хаоса.

© Милена Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??