20 oct 2009, 11:37

И ако съм само 

  Poesía
635 0 1

И ако съм само себе си,
докато качвам Слънцето...
И ако съм нощ,
докато спирам дъха на Луната...
И ако съм само мисъл,
спряла в сърцето на времето...
И ако съм само спомен,
изстъргал ръбовете на масата...
И ако съм само за теб,
докато дишам любов...
Мога ли?
Искам ли?
Пожелавам ли?
Вярвам ли?
Където и да е...
Където и да си...
Намери мястото...

© Росица Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Там някъде...

    Много хубаво!
Propuestas
: ??:??