4 sept 2009, 0:58

И без теб 

  Poesía » De amor
673 0 5

Плачейки, и тази нощ ще мине,
и луната със слънцето ще се смени...
и този ден без теб ще си отиде,

часовникът отново ще удари полунощ!!!

 

И без теб дъждът ще пада,
и без теб росата листата ще покрие...

 звездите на небето ярко ще блестят,
а цветята във полето ще цъфтят!!!

 

Ще боли, но ще ми мине,
ще пресъхнат и сълзите ми дори...
но никога при мен не се завръщай,

вратата е затворена за теб!!!♣

© Мооп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??