30 dic 2007, 15:34

И без зной, и без омара 

  Poesía
785 0 12

 

                                                                               Провокирано от топлия
                                                                              стих „За красотота"
                                                                              на
mariniki (Магдалена Костадинова)


Макар
   и без зной,
и без омара
  вървя и търся
красотата -
  тя по всичките посоки
на света е разпиляна.
Вървя...
пак път си проправям.
Пътища недосънувани
(всеки полъх приласкавам).
Бленувайки мечти,
затворени
в топли одежди лъчи.
И четири радеещи,
                    зелени очи...

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??