25 nov 2008, 18:28

И Бездната се прероди в Безкрая ... 

  Poesía » Filosófica
412 0 0

 

И Бездната се прероди в Безкрая...

 


Откъсна се една Въздишка тиха,
две мътни перли проследиха я лениво,
поде я Вятърът и затанцува,
отнасяйки поредната Надежда свидна.

 

Умът блуждаеше, отказвайки да смята,
Духът нехаеше щом всичко се проваляше.
Единствено Сърцето негодуваше
и с влага перлите безспир заливаше.

 

Душата се пробуди и подскочи,
и към Въздишката я Повеят насочи.
Догони я и заедно се сляха,
и Бездната се прероди в Безкрая...

 

25.11.2008 г.

© Маранди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??