6 ene 2023, 6:58

И ден, и нощ крила ще ти дарявам... 

  Poesía » De amor, Otra
587 3 2

И ден, и нощ крила ще ти дарявам

с перца втъкани от надежда свята.

И все така ще е, ще продължавам

да вярвам в твоя полет над дъгата.

 

С перца втъкани от надежда свята

за теб са мислите ми миг след миг.

Напук на орисия зла, душата

ще възхвалява благия ти лик.

 

За теб са мислите ми миг след миг

от хубави, по- хубави, чудесни

и ще те гали дневният светлик,

а нощем ще те гушкат феи звездни.

 

От хубави, по- хубави, чудесни

ще бъдат чувствата, не се съмнявам,

че с теб живеят вдъхновени песни...

И ден, и нощ крила ще ти дарявам.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Виолета! Бъди вдъхновена!
  • Напоследък имаш много силно вдъхновение. Радвам се. И двата стиха са много хубави.
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??