24 may 2017, 16:07

И двамата... 

  Poesía » Otra
250 1 4

Живяхме в мир и без награди,

а времето си беше с нас.

И нямаше за нас прегради

във всеки ден и всеки час.

Във мир и обич си живяхме.

Живяхме двамата с любов.

И най-добрите дни видяхме

в живота ни и стар, и нов.

 

Вървяхме под небето синьо

със твърда крачка и напред.

И пиехме любовно вино

от стиховете на поет.

Сега - след толкова години,

когато вече и не спим,

мечтаем за простори сини

и с обич да се подкрепим.

 

Че обичта сега ги свързва

и старческите ни тела.

А времето духът развързва

в последните ни стъпала.

И хванали сме си ръцете

да се държиме на крака

и с радост във сърцата- двете,

ще си отидеме така...

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Момичета!
    Желая ви хубав и радостен ден!
  • Хубаво е да остаряваме заедно с любимия човек.... Поздравления за поредния хубав стих!
  • Това е благословена любов!...Толкова години....дай Боже, всекиму!
  • Красива приказка, кой ли не мечтае така да изживее живота си, хванал за ръка любовта... Поздравления!
Propuestas
: ??:??