За мен любовта бе просто игра,
докато не срещнах твоята душа,
толкова топла, нежна, добра -
затова щастлива съм сега.
Ти с любов дните мои озари
и в реалност превърна красивите мечти.
Не съм вярвала, че мога да обичам така,
да вярвам така силно в любовта.
Това красиво чувство ми показа ти
и знай, че ще те обичам до последните си дни.
Аз не знаех какво е от любов да гориш,
но разбрах от мига, в който те открих.
© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados