5.08.2009 г., 0:35 ч.

И живота ми си ти 

  Поезия » Любовна
742 0 2

За мен любовта бе просто игра,
докато не срещнах твоята душа,
толкова топла, нежна, добра -
затова щастлива съм сега.

Ти с любов дните мои  озари
и в реалност превърна красивите мечти.
Не съм вярвала, че мога да обичам така,
да вярвам така силно в любовта.

Това красиво чувство ми показа ти
и знай, че ще те обичам до последните си дни.
Аз не знаех какво е от любов да гориш,
но разбрах от мига, в който те открих.

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е !
  • Eeeee!... Ами НЕ! Това не е поезия! Съжалявам... То затова се казва МЕРЕНА РЕЧ. Точно това е чара. Като го няма това, кво правим всъщност?
Предложения
: ??:??