И когато усещаш, че нещо в живота ти не е наред,
хей, усмихни се и гледай напред.
И когато искаш нещо силно да се случи,
повярвай в себе си и ще се получи.
И когато сълзите се стичат по лицето,
радвай се че имаш ти любов в сърцето.
И когато мечтата ти рухва,
нека това не те сдухва.
И когато слънцето изгрее,
нов ден е, нека душата ти се смее.
И когато вървиш по пътя,
нека да е смело и с глава напред,
да ти завиждат за силата всички навред.
Проблемите забрави,
на щастието се радвай ти,
че то е голямо и е в малките детски очи.
Там е силата и гордостта на жената,
там е радостта и любовта – чиста и свята.
© Silviq Stefanova Todos los derechos reservados