И когато те видя
пак искам да се запознаем,
да си кажем "Хей, здравей!",
да започнем разговор случаен,
в който случайността липсва,
а обичта се намества помежду ни,
като птица във гнездо,
намерила дома си
след лутане безцелно,
тъжно, но някак ценно.
И когато те видя
слънцето изгрява,
а душата ми запява,
сякаш съществуването ти озарява
всяко тъмно кътче в мен,
обещавайки светло начало.
© Todos los derechos reservados