23.07.2022 г., 18:18 ч.  

И когато те видя 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
1489 3 1

И когато те видя

пак искам да се запознаем, 

да си кажем "Хей, здравей!",

да започнем разговор случаен,

в който случайността липсва,

а обичта се намества помежду ни,

като птица във гнездо,

намерила дома си

след лутане безцелно,

тъжно, но някак ценно.

 

И когато те видя

слънцето изгрява,

а душата ми запява,

сякаш съществуването ти озарява

всяко тъмно кътче в мен,

обещавайки светло начало.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??