Jul 23, 2022, 6:18 PM  

И когато те видя 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
1483 3 1

И когато те видя

пак искам да се запознаем, 

да си кажем "Хей, здравей!",

да започнем разговор случаен,

в който случайността липсва,

а обичта се намества помежду ни,

като птица във гнездо,

намерила дома си

след лутане безцелно,

тъжно, но някак ценно.

 

И когато те видя

слънцето изгрява,

а душата ми запява,

сякаш съществуването ти озарява

всяко тъмно кътче в мен,

обещавайки светло начало.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??