22 feb 2017, 23:35

И наричат се... 

  Poesía » Para niños
1063 0 0

 

Обеци си има - две по две,

на ушичките това дете.

Те са със червени дрешки

и наричат се ………….………..

                              /черешки/.

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

15 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??