И така утихнаха сълзите,
в забрава си отиде пролетта,
и небето синьо се разплака,
и настъпи есента.
А стичаха се по неволя
сълзи по нежното лице.
И отмина пролет ясна
и настъпи есен във едно сърце!
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Todos los derechos reservados