5 мар. 2014 г., 23:28

И настъпи есента... 

  Поэзия
422 0 0

И така утихнаха сълзите, 

в забрава си отиде пролетта,

и небето синьо се разплака,

и настъпи есента.


А стичаха се по неволя 

сълзи по нежното лице. 

И отмина пролет ясна 

и настъпи есен във едно сърце!

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??