7 oct 2008, 22:04

И насън, и наяве... 

  Poesía
739 0 20

И насън, и наяве -

копнеж

по сини ливади...

Тичай към тях,

ако търсиш спасение.

Иначе -

още малко

и ставаш неистинска.

Няма те.

Търси

минзухарите есенни!

Звън

от козя хлопка

въздуха носи.

В светлината -

късчета лято

събират тревите.

Тук си!

В къща на мравка,

в кадифето на слънцето

в шишарка на габър -

скрита...

до другата есен.

 

 

 

© Маргарита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??