Нощ красива... беззвездна, мъглива.
С надеждата бориш се
през целия ден...
Държиш се смирено...
Но в тебе кипи!?
Сърцето бушува, душата боли.
Вярваш във всичко...
Вярваш в лъжи, надяваш се някой
друг да сгреши.
Но всъщност си знаеш...
грешник си ти ... повярвал в доброто
дори без пари.
Спри със мечтите, спри се ти спри.
Недей се напъва, недей се трепи.
Едно знай... и от мен запомни
от зърно мухлясало, хляб не търси.
© Ангел Todos los derechos reservados