3 mar 2007, 1:20

И пак ли 

  Poesía
444 0 3
И пак ли по навик
крадешком поглеждам
към твоя прозорец,
в цветя потънал?
И пак ли... по навик
ти ме стрелваш
с поглед, втренчен
в мене, безмълвен?

Дали ще те видя,
крачещ отсреща,
мост помежду ни
да съградиш.
Или с усмивка
тръгваш насреща
и ме огряват
две топли очи!


04.04.2002

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??