13 jun 2010, 20:46

И пак обичам... 

  Poesía » De amor
692 0 0

И ПАК ОБИЧАМ

 

Обичам да те обичам, нима това не е прекрасно!?!

Обичам те... за теб това е страшно!

Обичам да те обичам, дори когато си далеч.

Обичам те... дори когато ме боли ужасно!

Обичам да те обичам, когато в мен не вярваш!

Обичам те... за да ми повярваш!

Обичам да те обичам, за да усетиш любовта!

Обичам те... за да почувстваш обичта!

Обичам да те обичам така, че да се чувстваш ти обичан!

Обичам те... защото си единствен!

Обичам да те обичам така, че светът за теб да е прекрасен!

Обичам те... така, че слънцето за теб да не угасне!

Обичам да те обичам, както никога до сега не съм обичала!

Обичам те... както никой друг не би те обичал...

Обичам да те обичам, макар и от разстояние.

Обичам те... но не и от отчаяние!

Обичам да те обичам, защото вярвам в теб!

Обичам те... защото чувствам теб!

Обичам да те обичам, дори когато си мълчиш, мълчанието казва много...

Обичам те... но само... Само, ако ти ми позволиш!

Обичам да те обичам... Къде си ти?

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??