13 nov 2007, 16:19

И пак за... 

  Poesía
697 0 19

                      

                    Зимата...

                                       Приемам я лично...

                    Не обичам студената й белота...

                    Аз си оставам лятно момиче,

                    изтъкано от светлина...

 

                    Още скита гола и боса

                    слънчевата ми душа...

                    Горда съм. Не моля. Не прося

                    от зимата прошка и топлина...

 

                   

                     Зная,че тя ще отмине...

                     Зимата път е... Към пролетта...

                     Кротко притихвам сега пред камината

                     и отпивам на глътки спомени и светлина...

                      

             

                 

              

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??