21 oct 2015, 1:51

И разля се... 

  Poesía
336 0 0

Стихолèтът излетя
и следѝ от стѝхове остави!...

 

И разля се топлота
над дребнави и над величави!...

 

.........................................................................

 

Привèти, стихолèте!
Обстишѝ ни! -

 

Светлѝк за да е -
за безброй години!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??