Стихолèтът излетя
и следѝ от стѝхове остави!...
И разля се топлота
над дребнави и над величави!...
.........................................................................
Привèти, стихолèте!
Обстишѝ ни! -
Светлѝк за да е -
за безброй години!...
© Стоян Минев Все права защищены