29 jul 2013, 23:27

И ще превари... 

  Poesía
576 0 18

Тъгата жми,

а радостта се крие

все по-навътре

зад шубрака на мига.

Едно, две, три...

Илюзия брои ù.

Тъгата пак ще търси

радостта.

 

Да я намери

и да я заплюе

в кората

на реалността.

Но радостта

днес тича много бързо

и ще превари

гордата тъга...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??