3 nov 2012, 12:18

И ще се случвам 

  Poesía » De amor
752 0 2
Не се опитвай, няма да успееш -
ти сам си ме заровил във мълчания,
за да се съхраниш и за да оцелееш.
Но аз съм в теб до кости. Непоканена.

А пръстите ти грубо ме дълбаят -
изтръгват ме, или ме търсят още?
Недоизказване съм, в стих недоизваяно.
Бях твоята любов. Сега съм... мощи.

Не аз изгубих дарба да те имам,
а ти я обезсмисли. Прозаично.
Постави ме във рамки - не в картина,
а във затвор. Защото бях различна.

Но действието ми не отминава,
а противоотрова няма. Колко скучно!
Като присъда съм - до незабрава.
Защото съм Любов. И ще се случвам.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??