Всеки звук си има аромат,
всеки цвят - мелодия звънлива.
В капка се оглежда този свят,
край с начало ритъмно се сливат.
В шепота е скрит метежен вик,
тишината повече говори.
И си струва да напишеш стих -
гълъб, полетял към всички хора...
Иска ти се да намери брод
към сърцата - огнени комети.
Вечен миг е нашият живот
и съзвездия в душите светят.
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados