Jul 28, 2011, 8:44 AM

И си струва... 

  Poetry » Phylosophy
1472 1 30


Всеки звук си има аромат,

всеки цвят - мелодия звънлива.

В капка се оглежда този свят,

край с начало ритъмно се сливат.


В шепота е скрит метежен вик,

тишината повече говори.

И си струва да напишеш стих -

гълъб, полетял към всички хора...


Иска ти се да намери брод

към сърцата - огнени комети.

Вечен миг е нашият живот

и съзвездия в душите светят.




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??