8 mar 2008, 21:43

И след това... 

  Poesía » De amor
610 0 1
Очите ми казваха: "Не си отивай",

но ти не видя,

тръгна си, изостави ме сама.

Аз останах безмълвна, смутена,

нищо не виждах,

не чувах, не усещах.

... чаках... чаках...

Погледа мой, ти да видиш

и при мен да се завърнеш.

Но ти не дойде.

Нощ падна над града

и аз стоях обгърната в черна самота

и чаках... чаках...

теб да посрещна,

но ти не пристигна.

Късно е сега,

Късно е, но аз ще чакам вечно -

до мига ми последен и след това...

© Галина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??