24 jul 2011, 23:48

И става по-красив светът... 

  Poesía » De amor
775 0 2
Понякога се случва нещо...

толкова невероятно и красиво,

че те изпълва
с нов копнеж и нова сила!...

После споменът остава дълго жив

и те прави окрилен, щастлив!
Преживяваш този миг
отново и отново...
да го съхрани сърцето е готово!

Понякога е нужно нещо...
толкова малко, но прекрасно -
желание истинско и страстно,
отдаване и вяра в любовта ...

и става по-красив светът!


© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??