26 feb 2009, 20:57

И тази... 

  Poesía
505 0 5


Гаснат звездите
една по една.
Луната се мъчи
небето да среже
и там да се скрие,
да направи път
на утринта.
Преди съмване
е черна глухота.
Отронена сълза
простенва в тишината.
И тази нощ не се върна -
остана отключена
вратата…




© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??