24 feb 2008, 8:01

И ти не знаеш 

  Poesía
1506 0 4
Какъв флирт, каква закачка.
Ти направо ме откачаш!
(Ах, знам), най-дебелата верига
със тебе си закачам!
После много ще плача!
(Но и ти нищо не знаеш.)
Аз съм опасна плячка!
(Със мен) Самичак ще се закопаеш...!
Намери ли си (сега) палача?!

© Ангелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??