24.02.2008 г., 8:01 ч.

И ти не знаеш 

  Поезия
1541 0 4
Какъв флирт, каква закачка.
Ти направо ме откачаш!
(Ах, знам), най-дебелата верига
със тебе си закачам!
После много ще плача!
(Но и ти нищо не знаеш.)
Аз съм опасна плячка!
(Със мен) Самичак ще се закопаеш...!
Намери ли си (сега) палача?!

© Ангелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??