7 jun 2007, 21:02

И този път... 

  Poesía
595 0 0
 

И този път цигарата догаряше...

И този път ми каза: "Ще боли!"

И този път любовта към теб оставаше...

И този път си тръгвам със сълзи...

 

 

И този път ме люби страстно,

И този път замлъкна ти смирен.

И този път беше пристрастно.

И този път ти бе наранен!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??