17 ago 2007, 18:43

И ТОЗИ ПЪТ 

  Poesía
745 0 3
           И този път

И този път не се предавай,
поплачи със мене тихичко в нощта,
със сълзите нека изсъхне тъгата,
нека заедно издишаме страха.

И този път не се предавай,
до тебе съм, усещай моята ръка,
вземи ми силите, безсилна ме оставяй,
чрез мене дишай, не можеш ли сама.

Посвещавам ти своята песен.
Обещавам ти свойте крила.
Но и този път не се предавай,
моля те... моя душа.

© Мари Пиф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??