21 may 2009, 9:17

И ухае на живот... 

  Poesía » Del paisaje
969 0 41

 

Със букет от цветове -

пъстър и засмян,

китни губери тъче

пролетният стан.

 

Шепне стих - небесен дар

вятърът - поет.

Сипе чудна благодат

майският дъждец...

 

Грее сводът яркочист -

слънчево платно.

Пеперудено трепти

целият простор.

 

И ухае на живот -

стрък от порив нов.

Пее птичи хоровод:

"Всичко е Любов!"

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??