И всяка една е доверие,
което поляга в грижовни обятия...
Едно топло предверие,
което не помни разпятие...
И всяка една влиза чиста
в очите, които обича...
Една сияеща милост, лъчиста,
на ореоли прилича..
И всяка една по рождение
умее да раздава себе си без остатък...
И със всеки миг тихо търпение,
просто продължава нататък...
Виж просто лицата им,
когато, за да плачат, се крият,
когато целуват децата им...
И всяка една е Мария...
© Евкалипт Todos los derechos reservados
а на мене страшно ми хареса...с обич...