27 sept 2017, 22:38

Идеали 2 

  Poesía » Filosófica, Civil
519 1 1

Свобода, слънце, въздух,

или сал сит търбух?

Птица волна в небесата –

мечтател за красотата,

или манипулатор политик,

глух за народний вик?
За какво живеем – дали за слава,

или за доброто на народ и държава?
Идеалите красят човек

и сочат му правата пътека.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??