27 сент. 2017 г., 22:38

Идеали 2 

  Поэзия » Философская, Гражданская
521 1 1

Свобода, слънце, въздух,

или сал сит търбух?

Птица волна в небесата –

мечтател за красотата,

или манипулатор политик,

глух за народний вик?
За какво живеем – дали за слава,

или за доброто на народ и държава?
Идеалите красят човек

и сочат му правата пътека.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??