Sep 27, 2017, 10:38 PM

Идеали 2 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
520 1 1

Свобода, слънце, въздух,

или сал сит търбух?

Птица волна в небесата –

мечтател за красотата,

или манипулатор политик,

глух за народний вик?
За какво живеем – дали за слава,

или за доброто на народ и държава?
Идеалите красят човек

и сочат му правата пътека.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??