16 nov 2009, 0:14

Идеалистка 

  Poesía » Civil
767 0 13

Уморих се да тичам след тоя живот,

да мечтая за лукс, да мириша на пот,

да сънувам Париж, англичанка да бъда,

но случайно съм тук с доживотна присъда.

 

Уморих се да бъда все на ниво,

денонощна промоция - три във едно,

съпруга, и майка, и домакиня,

за нежност и ласка - все просякиня.

 

Уморих се духовно все да израствам,

да живея красиво сред скрити пристрастия,

а накрая в конкурсите за красотата -

в три мерки надничат и никой в душата.

 

Само едно не ме изморява -

изстинала лава да превръщам в жарава

и все невъзможни мечти ме притискат,

простете на мен - идеалистката.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??