12 ene 2008, 20:20

~Иди, Любов ! ~  

  Poesía » De amor
713 0 4

 

Иди, Любов, иди при него,

там ще бъдеш по-добре,

при мен е мрачно и студено,

аз вече съм момиче без сърце.

 

Остана само раната кървяща

и болката, натрупала се в мен,

душата ми, без глас крещяща,

умира бавно ден след ден.

 

Иди при него, прегърни го,

с нежни ласки го стопли,

от мен с топли устни целуни го

и щастлив го направи.

 

Не искам той да страда,

не искам и да го боли,

ще поема болката за двама,

ще поема всичките сълзи!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??