Иди, Любов, иди при него,
там ще бъдеш по-добре,
при мен е мрачно и студено,
аз вече съм момиче без сърце.
Остана само раната кървяща
и болката, натрупала се в мен,
душата ми, без глас крещяща,
умира бавно ден след ден.
Иди при него, прегърни го,
с нежни ласки го стопли,
от мен с топли устни целуни го
и щастлив го направи.
Не искам той да страда,
не искам и да го боли,
ще поема болката за двама,
ще поема всичките сълзи!
© Ели Все права защищены