14 feb 2008, 20:15

Иди си! 

  Poesía » De amor
630 0 0
Ето, ти дойде отново, любов безумна,
отново стискаш ми сърцето
с тая ръка кървава и бледа,
а времето, видиш ли - пак неподходящо.
  Защо не озари нечия душа,
  а се разпери срещу мен?
  Не видиш ли, че скри ми взора,
  не чувстваш ли, отне ми белия ден!
Не виждам вече, не сещам
нищо от теб, Безсмъртна,
нагде се обърна, ти си там,
вкопчила нокти в гърба ми -
надежда мътна, нажежена гори до болка -
огън да стъкнеш, сърце му студено да пламне.
20.12.2007
Цикъл 5

© Кера Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??