25 jun 2008, 0:32

Игра 

  Poesía » Para niños
701 1 1

Хайде, Вени, ставай!

Стига с този сън!

И недей отрича -

просто излез навън!

Днес ще е прекрасен ден!

Ще бъдем само ние!

Ще играем с топка и на федербал,

без вода да пием!

И не е това шега,

хайде, ставай на игра!

 

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??