25.06.2008 г., 0:32 ч.

Игра 

  Поезия » За деца
706 1 1

Хайде, Вени, ставай!

Стига с този сън!

И недей отрича -

просто излез навън!

Днес ще е прекрасен ден!

Ще бъдем само ние!

Ще играем с топка и на федербал,

без вода да пием!

И не е това шега,

хайде, ставай на игра!

 

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??