14 oct 2023, 14:46

Игра 

  Poesía » De amor
192 2 0

Сънувах те и тази нощ, уви!

Сънувах твоите очи...

 

Играхме дама, ти ме победи,

защото гледах твоите очи!

 

© Добромир Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??