27 nov 2008, 18:52

Игра на думи 

  Poesía » Filosófica
591 0 2




В тъмнината
на страха,
сгушила се
в безброй есенни листа,
тя тъгува
по една изгубена мечта.
С бледо-алени страни,
мълчаливо говори си
с вятъра.
През сълзи смее се
горчиво,
идва,
отива си,
в младостта на тишината...



© Марти Петрова Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??