Читателю автор, бъди си поет
от всичките музи в съня ти,
рисувай политнали тъжни луни,
а после изпивай сълзите...
Читателю автор, бъди си лице,
преструвай на огън ума си.
А после извивай железни ръце
и пази... запази от дъха ни...
© Йоана Todos los derechos reservados